BoardMaster HDL

BoardMaster HDL erbjuds både som nyinstallation men även som uppdatering av äldre BoardMaster NT-system. Detta är vår kostnadseffektiva lösning för att få ett modernt värdeoptimerande kvalitetssorteringssystem.

BoardMaster-HDL har det senaste HD-gränssnittet och led belysning, Bildbehandlingen är det näst bästa efter vårt flaggskepp BoardMasterNOVA.

Modernisering av BoardMaster-system

Alla förbättringar som gjorts i BoardMaster-HDL-versionen erbjuds nu också för äldre BoardMaster-versioner genom en snabb och konstandseffektiv uppdatering av erat NT-System.

Genom att byta ut datorerna kan gamla mjukvaruversioner uppgraderas med de förbättringar som gjorts i BoardMaster-HDL-versionens bildbehandlings- och optimeringsprogram samt användargränssnitt. En enda ny kraftfull dator ersätter de gamla. Smarta mobiltelefoner och surfplattor kan användas för att övervaka produktionen. En 42" monitor kan placeras vid produktionslinjen för att visa sorteringsresultatet ännu mer överskådligt än tidigare.

Bildbehandlingen kan avsevärt förbättras och snabbas upp genom byte av några elektronikkort, och eventuellt föråldrade kameror. De gamla lysrören kan ersättas med LED-rör som har lång livstid, sparar energi och sänker underhållskostnaderna.

Microsoft har officiellt meddelat att man fr.o.m. 8.4.2014 upphört med stöd samt säkerhetsuppdateringar av operativsystemet Windows XP. 

I de fall du använder Windows XP efter detta datum, kommer din dator att fortsätta fungera, men den kommer att vara utsatt för större risker vad gäller datasäkerheten eller datavirus.


Vill du veta mer om BoardMaster HDL kan du ladda ner de olika produktbladen via länkarna här nedanför.