0295-612 88 info@scanware.se
BoardMaster – ScanWare´s specialitet

BoardMaster – ScanWare´s specialitet

BoardMaster är vår specialitet sedan 20 år.

Se till att Ert system verkligen levererar, är verkligen allt rätt inställt?

Enklaste sättet att få ett högre utbyte är att konsultera oss för t.ex. utbildning ,service, support och förebyggande underhåll.

Kontakta oss gärna vad gäller reservdelar.

KONTAKT >>>

ScanWare informerar

ScanWare informerar

Sedan 2002 har ScanWare framgångsrikt varit FinScans representant i Sverige och Norge.

ScanWare har sedan 2021-03-11 ej rätten att representera eller sälja FinScans produkter då avtalet är avslutat med omedelbar verkan.

Vi kommer trots detta göra vårt bästa för att fortsättningsvis kunna ge våra kunder service och support med samma kvalitet som vi gjort sedan 2002.

Vid frågor och funderingar kan Ni nå oss via e-mail eller telefon.

Sandåsa Forssjö hållfasthetssorterar med FinScan

Sandåsa Forssjö hållfasthetssorterar med FinScan

Vi gratulerar Sandåsa Forssjö som nu är certifierade för hållfasthetssortering med FinScan BoardMasterNOVA. Detta godkännande gäller komplett hållfasthetssortering enligt 14081-2 helt utan knack, böjande maskin eller motsvarande.

Bergene Holm går vidare med FinScan!

Bergene Holm går vidare med FinScan!

Bergene Holm ger fortsatt förtroende för ScanWare/FinScan genom att satsa på en uppgradering av deras FinScan-system på hela 3 st av deras sågverk.

Nidarå, Kirkenaer och Brandval väljer att fortsätta sortera med FinScan BoardMaster och tillsammans satsar vi nu på framtiden.

Tillsammans med Bergene Holm Nidarå jobbar vi nu på att få ett godkännande för hållfasthetssortering på den Norska marknaden och detta beräknas vara godkänt för bruk redan i Maj 2020.

Vi kommer då att vara godkända för maskinell hållfasthetssortering enligt 14081-2 med enbart kamerasystemet FinScan BoardMaster. Detta helt utan knack, böjande maskin, densitetsmätning eller liknande.

Vi vill passa på att tacka Bergene Holm för fortsatt förtroende och vi ser fram emot vidare utveckling och samarbeten framöver!

Setra Färila = FinScan hållfasthetssortering

Setra Färila = FinScan hållfasthetssortering

SetraI förra veckan påbörjades de första stegen för att platsgodkänna Setra Färila för hållfasthetssortering med enbart FinScan BoardMasterNOVA kamerasortering. Detta godkännande görs genom RISE och vi var självklart på plats för att hjälpa till med detta.

Ett stort steg för Setra Färila som nu öppnar upp för nya möjligheter inom hållfasthetssortering. Tillsammans ser vi ljust på framtiden.

Södra Wood Unnefors förnyar!

Södra Wood Unnefors förnyar!

Södra Wood fortsätter med FinScan på ytterligare ett av sina sågverk, Södra Unnefors.

Vi tackar för fortsatt förtroende och ser fram emot att följa utvecklingen framöver då vi vet att det finns ännu större planer för sågverket under 2020.


Installation sker i Mars 2020.

Setra satsar på den senaste tekniken!

Setra satsar på den senaste tekniken!

Setra Färila väljer att utöka vårt goda samarbete

Setra Färila väljer att utöka vårt goda samarbete och satsar nu på den absolut senaste tekniken med FinScan BoardMasterNOVA.

Det senaste systemet kommer med den senaste tekniken Buzzard, Web Report och hållfasthetssortering med enbart FinScan BoardMasterNOVA.

Installation sker under Februari 2020.

Stort tack för fortsatt förtroende!

Södra Långasjö

Södra Långasjö

Södra Långasjö väljer att fortsatta vårt långa och goda samarbete genom att uppgradera till det senaste FinScan BoardMaster HDL-systemet.

Vi tackar för fortsatt förtroende från Södra!