BoardMaster HDL

BoardMaster-HDL 

Detta är vår kostnadseffektiva lösning för att få ett värdeoptimerande kvalitetssorteringssystem.

BoardMaster-HDL har det senaste HD-gränssnittet och led belysning, Bildbehandlingen är det näst bästa efter vårt flaggskepp BoardMasterNOVA.

 

Modernisering av BoardMaster-system

Alla förbättringar som gjorts i BoardMaster-HDL-versionen går nu att få också för äldre BoardMaster-versioner.

 

Genom att byta ut datorerna kan gamla mjukvaruversioner uppgraderas med de förbättringar som gjorts i BoardMaster-HDL-versionens bildbehandlings- och optimeringsprogram samt användargränssnitt. En enda ny kraftfull dator ersätter de gamla. Smarta mobiltelefoner och surfplattor kan användas för att kolla produktionen. En 42 tums monitor kan placeras vid produktionslinjen för att visa sorteringsresultatet ännu mer överskådligt än tidigare.

 

Bildbehandlingen kan avsevärt förbättras och snabbas upp genom byte av några elektronikkort, och eventuellt föråldrade kameror. De gamla lysrören kan ersättas med LED-rör som har lång livstid, sparar energi och sänker underhållskostnaderna.

 

Microsoft har officiellt meddelat att man fr.o.m. 8.4.2014 upphör med stödet samt säkerhetsuppdateringarna av operativsystemet Windows XP. Ifall du använder Windows XP efter detta datum, kommer din dator att fortsätta fungera, men den kommer att vara utsatt för större risker vad gäller datasäkerheten eller datavirus.

 

Se vad du kan förbättra genom att uppgradera Din BoardMaster NT till HDL.

Broschyr